Bornholm marathon

Hvorfor løbe marathon?

Bornholm marathon - Hvorfor løbe marathon?

Fastelavns maraton

Som noget nyt afholder vi her i rønne et mindre fastelavns maraton for nogle af vores løbere. Det eneste krav til løbet af at man stiller op iført en eller anden form for fastelavnskostume. Kommer man uden Fastelavnskostumer så kan man ikke få lov at deltage i dette her nye fastelavns maraton. Vi blev faktisk lidt inspireret her i forårs da et par af os tog over for at deltage i det årlige karneval i Aalborg. Her valgte vi at stille op i deres nye begivenhed, et såkaldte karnevalsløb hvor alle deltagerne skulle være klædt ud i et kostume for at få lov at deltage. Det satte selvfølgelig nogle begrænsninger, især da man kom udklædt som svampebob firkant, det var bestemt ikke det mest optimale kostume at løbe i. Udover dette uheldige valg af kostume, var det bestemt en sjov oplevelse at få lov at deltage, og det gav os inspiration til at afholde et lille maraton her på Bornholm, med den lille tvist at man skal komme udklædt i et fastelavnskostume. Det er så helt frit valg hvad slags kostume man vælge at tage på (jeg kan af personlige grund anbefale at man ikke vælge svampebob firkant). Du kan f.eks. komme som pirat, eller i et cowboy kostume eller hvad du nu engang syntes kunne være sjov at løbe i. Min ven Peter, mente at lynet ville være den perfekte udklædning til ham (inspireret af den nye serie lynet), men du kan komme i hvad som helst, blot det ligner en udklædning. Da det bliver et begrænset antal deltagere vil det også være mulighed for at cykle ruten hvis man ønsker, jeg ved flere af jer stadig har lidt knæ problemer, så ønsker i at deltage på cykel er dette også en mulighed. For at gøre det lidt anderledes er det i år også tilladt at komme på rulleskøjter, løbehjul, rulleski osv. Det er dog ikke tilladt at flyve på kost, selvom man kommer udklædt som heks. Man får heller ikke registreret sin tid officielt hvis man deltager med hjul. F.eks. er der på kostumeoutlet.dk en masse forskellige fastelavnskostumer til både børn og voksne.

Kostumer og udklædning - find det bedste marathon kostume hos fastelavnskostumer

Selve løbet starter onsdag d.18 februar klokken 10, alle kan deltage gratis, eneste krav er som sagt at man kommer i fastelavnskostumer. Det vil være forskellige afstande, alt lige fra den klassiske maraton på 42,195 km, et 10 km løb for dem som ikke helt er kommet i sommerformen endnu, og et løb på 5km for de yngste og nybegyndere (eller folk i svampebob kostumer).

Der vil under alle distancer blive serveret gratis vand på ruten og ved slutlinjen kan man derudover købe fastelavnsboller og pølser, alt efter hvad man er til. Løbet er desværre kun for medlemmer af Bornholms maraton klub, samt venner, bekendte og pårørende. Send mig dog lige en sms eller mail med hvor mange i kommer og husk at det er et krav at man kommer i en eller anden form for fastelavnskostumer. Jeg glæder mig meget til at se jer alle sammen, og hvilke kostumer i har valgt til dette nye fastelavns maraton.

Har i brug for inspiration til kostumer, kan jeg anbefale denne her hjemmeside med fastelavnskostumer til voksne:
fastelavnskostumervoksne.dk
Web: http://fastelavnskostumervoksne.dk

Category: Nyheder