Bornholm marathon

Hvorfor løbe marathon?

Bornholm marathon - Hvorfor løbe marathon?

Hvorfor løbe en marathon?

hvorfor løbe marathon som perl løbet.At løbe en maraton er en af ​​de mest udfordrende og givende begivenheder, som nogen af ​​os vil opleve. Den menneskelige krop pålægger os naturlige begrænsninger på hvilke afstande som vi nemt kan løbe. 32 er den længde vi kan gå komfortabelt, selv om vi er trænede, før vi begynder at løbe tør for brændstof og vores muskler begynder at gøre ondt. Maraton distance er udsøgt indstillet til at tage os ud over vores komfort zone, ind i en verden, hvor vi konfrontere de begrænsninger af vores krop og vores sind. Vi færdiggøre marathon distance kun af patient forberedelse og mental disciplin. Der er ingen genveje, ingen nemme veje ud. Den maraton tager os op til, og ud over grænsen for menneskelig udholdenhed, ind i et ukendt område, hvor vi konfrontere vores sande selv, og opdage vores indre styrker og begrænsninger.

Tredive – fem tusinde mennesker køre London Marathon hvert år, og titusinder af løbere deltager også i storbyen maratonløb som New York, Paris, Boston og Sydney. Hvorfor gør vi alle gør det ? Der er noget om den udfordring, maraton, der tiltrækker vores eventyrlyst.

cpan perl criticDe fleste deltagere i et maraton ønsker at afslutte. De kan køre hele distance ; mere sandsynligt vil de køre og gå, lige så længe, som de får runde. Disse er de virkelige helte i maraton – de løbere, der er steget til en udfordring i modsætning til noget, de har gjort før. De kan køre til velgørenhed, måske minde om en elsket, eller at vise sig selv og verden, at de har den indre styrke til at lykkes.

Den næste gruppe af marathon løbere ønsker at udføre og forbedre. Disse er ofte klubbens løbere, og de kan meget vel have løbet maraton før, og nu ønsker at slutte i en hurtigere tid (eller i det mindste kæmpe mod virkningerne af fremrykkende alder ved efterbehandling ikke langsommere). Trykket er enorm : de tog flere måneder, fokuseret på en enkelt race. Hvis de tilfældigvis har en dårlig dag, vil det være yderligere seks måneder, før de har deres næste chance for at nå deres mål og genvinde deres stolthed og selvtillid.

hvorfor løbeDen tredje og sidste gruppe af løbere er eliten racere, i håb om at gøre det godt, eller måske vinde, i hvert fald i deres aldersgruppe. Igen, er sjældne deres muligheder for at nå deres mål. Medmindre de er velsignet med en ekstraordinær fysiologi kan maraton atleter have så få som otte eller ti gode marathon løb i hele deres levetid ; nogle har så få som to eller tre.

Der er masser af gode grunde til træning til og løbe en maraton. Uddannelsen vil hjælpe dig med at tabe sig og øge din kondition. Løb vil bringe dig mere selvtillid og energi. Opnå en sådan krævende mål vil tjene dig selvrespekt og agtelse af andre omkring dig.

En af de sjove ting og fornøjelser ved en maraton er, at alle disse løbere deltager i samme race, med den samme følelse af lejlighed. Alle ved, at på forskellige måder, er de leve op til deres egen udfordring.

Husk at hvis du overveje at begynde på en marathon, læg stille og roligt ud så du ikke overanstrenger dig eller hurtigt løber ind i skader.

Category: Nyheder