Bornholm marathon

Hvorfor løbe marathon?

Bornholm marathon - Hvorfor løbe marathon?

Kostume løb i Aalborg

kostumeloebI forbindelse med dette års karneval er det igen i år blevet besluttet at afholde karnevalsløb. Karnevalsløbet foregår i år Onsdag d. 20. maj 17.00 – 21.00 på havnefronten i Aalborg. Løbet er en slags opvarmning til den store Stjerneparaden, som kommer til at foregå i weekenden efter. Der vil være en musik scene med DJ og flere forskellige salgsboder, og så selvfølgelig selve løbet.
Selve karnevalsløbet arrangeres som et almindeligt 3×2000 meter stafetløb. Derudover er der et Børneløb på 1×1000 meter som afholdes først. Løbet er et udklædningsløb og er helt gratis. Det vil sige at for at kunne deltage, så kræver det at man kommer iført en eller anden form for kostume. Hvilket kostume er helt op til dig, men der anbefales at man finder nogle kostumer som er til at løbe i. F.eks. er det måske ikke lige den bedste ide at komme udklædt som en fodkold. Den slags udklædninger vil nok være mere praktisk i selve karnevallet. Mangler man et kostume, så kan de købes online hos flere forskellige forhandlere som f.eks. kostumeoutlet.dk, karnevalsshoppen.dk eller lokalt i karnevalsshoppen. Du finder mere information om løbet her på http://www.aalborgkarneval.dk/dk/karnevalsloebet/karnevalsloebet.htm

Personligt syntes jeg at det er rigtig sjovt med den her slags begivenheder hvor man kombinere udklædning og løb, eller blot løb og fest generelt. Løb kan for mange være lidt kedeligt at komme i gang med, men på den her måde bliver det jo lige en tak sjovere. Faktisk har alt det med at blive en smule sjovere, når man er iført et kostume eller udklædning. Tag bare sidste skoledag, hele den dag bliver jo meget sjovere når man kommer iklædt flotte sidste skoledags kostumer. Det med at klæde sig ud, er noget som også er blevet meget populært herhjemme. Se bare på den kæmpe udvikling der har været inden for udvalget af kostumer, nu kan man ikke kun få et eller to forskellige typer af piratkostumer, nej nu er udvalget over 40 forskellige slags pirat udklædninger inde på karnevalsshoppen alene. Det samme gælder for mange af de andre slags udklædninger, udvalget er simpelthen steget eksplosivt over de senere år. Af en eller anden årsag så elsker vi danskere at klæde os ud til festlige begivenheder, og dette tror jeg også er grunden til vi set noget så underligt som sport kombineret med udklædning.

Jeg glæder mig selv meget til dette her kostume løb, og er så småt gået i tænkeboksen for at finde en udklædning som vil passe hertil. Til at starte med overvejede jeg Lynet, men den er næsten lidt for oplagt og jeg ville nok ikke være det eneste lyn der, hvis jeg valgte dette. En af mine gode venner Peter, deltager også, så vi snakkede også om måske at vælge skildpadden og haren. Men vi bliver jo nok ikke helt enige om hvem som skal være hvad.

Bor du selv i Nordjylland, så mød op i Aalborg den 20maj og prøv kræfter med dette udklædningsløb, det bliver helt sikkert en ny og sjov oplevelse. Jeg deltog desværre ikke selv sidste år da jeg der var på Bornholm, men dem jeg talte med som havde været med i løbet, sagde at det var en rigtig sjov oplevelse og en stemning som man normalt kun oplever i de helt store maraton løb.

Find inspiration til kostumer her på catchup
catchup-j.com
WEB: catchup-j.com – Kostume inspiration

Category: Nyheder